Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Olympique de Marsella no mou fitxa per Thierry

Per Manel Rumbau · 11 Juliol, 2023

No ha sigut la temporada més destacada de Thierry Rendall a València des de la seua arribada el 2019. És cert que, en general, no ha estat la millor temporada de ningun jugador, però el lateral portugués ha tingut una sèrie de lesions que li han llastat i molt el seu rendiment habitual. Així també, cal destacar un fet remarcable que va ficar Thierry de ple en una polèmica a causa d’una lesió. es que l’internacional sub-21 va ser durament criticat per haver viatjat a Portugal per tal d’iniciar allà la recuperació de la seua lesió muscular, amb la complicada situació que tenia l’equip, el qual estava immers en la lluita per eludir el descens.

Des d’aquell moment en què es va posar en dubte el compromís de Thierry amb el València, els rumors d’eixida del portugués no han deixat de veure la llum. I és que fa unes setmanes, es va publicar un rumor que el relacionava amb l’Olympique de Marsella de Marcelino, el seu primer tècnic al club de Mestalla.

D’aquesta forma, s’ha parlat d’ofertes que ronden els 4 milions d’euros més algun percentatge de futura venda pel lateral del València, tot i que el club de Mestalla encara ha d’amortitzar 5 milions del seu fitxatge a l’Sporting de Portugal. Per tant, l’equip valencià no contempla vendre’l per una xifra inferior a aquesta quantitat anteriorment esmentada.

L’última novetat d’aquest cas, segons Plaza Deportiva, és que els francesos, davant la negativa del València, no han tornat a moure la fitxa per Thierry, el qual continua disposat a trobar una eixida de Mestalla.