La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Olympique de Marsella busca incorporar a Marco Otero en la seua Acadèmia
,

L’Olympique de Marsella busca incorporar a Marco Otero en la seua Acadèmia

COMPARTIR

Marco Otero és, al costat de Luís Martínez i Sean Bai, un dels màxims dirigents de tota l’estructura de l’Acadèmia. Té ja una trajectòria àmplia i amb experiència dins de l’estructura “che”. Va arribar en 2019 de la mà de Longoria i Mateu Alemany, i ara és el mateix Longoria qui ho vol, tal com ha informat el periodista Salva Gomis en Esportbase.

Es tracta d’un moviment estratègic ja que el club francés s’ha quedat sense referent després de l’eixida de Nasser Larguet i han vist en Marco una opció realista per a reforçar la seua estructura. No obstant això, Otero té ara mateix contracte en vigor fins a l’any 2024 i la seua eixida no és gens senzilla després de la importància que ha assumit a Paterna.

 


D’altra banda, durant el dia de hui la Cadena SER ha informat de diferents tensions entre Otero i Bordalás. Sense anar més lluny, Otero volia que Mamardashvili jugara en el filial, a més de que Bordalás també va demanar que pujaren amb el primer equip diversos jugadors i Otero no va voler en cap moment.