ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Olympique de Lió comunica que només va rebre 3,9 milions de la venda de Cenk

Per Blanquinegres · 08 Septembre, 2023

La llosa del preu persegueix a Cenk Özkaçar. Allunyant la culpabilitat de l’operació sobre el futbolista -no va ser la seua decisió-, el central turc no està responent en aquest inici de lliga a l’aposta esportiva que s’ha fet des del club en el seu fitxatge

En un estiu limitat de recurs econòmics com va reconéixer el director corporatiu, Javier Solís, la direcció esportiva encapçalada per ‘local management’ va hipotecar quasi el 50% de la inversió de l’estiu en una operació de “futur i reforçada pels còmodes terminis”.

El València va pagar cinc milions d’euros per Cenk i ho va fer amb una facilitat sorprenent en els temps respecte als últims mercats. Va executar l’opció de compra que tenia sobre l’Olympique de Lió i encara que l’operació està basada en la projecció del futbolista, el cost de Cenk en el context econòmic del València CF s’acopla al d’un jugador clau de rendiment immediat.

El mateix Rubén Baraja va admetre que el central no va tindre el seu dia i va acabar més satisfet amb els minuts de Mosquera: “Cenk no l’he vist hui com altres dies, ha estat un poc imprecís en les primeres accions i necessitàvem que quan teníem la pilota circulara amb més velocitat i ha entrat Mosquera que ha estat a bon nivell i ha donat el que demanava el partit, fluïdesa, jugar més senzill i més ràpid i trobar situacions per fora situacions”, va dir en acabar el xoc davant l’Alabés.

Durant el dia de hui s’ha revelat, a través dels comptes oficials de l’Olympique de Lió, que l’equip francés únicament va rebre 3,9 milions d’euros dels 5 que va pagar el València. No obstant això, es tracta d’una xifra normal tenint en compte que el 10% de la venda anava dirigida a l’Altay SK que es va guardar eixe percentatge. Si contem que normalment els agents s’emporten un 10% de l’operació, ens trobem en xifres normals.