ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’entorn de Toni Lato explica quina es la situació de la seua renovació

Per Joan Marc García · 27 Abril, 2023

Toni Lato pot estar vivint els últims moments com a futbolista del València CF. El jugador i el club no han arribat a un acord per renovar i tot apunta que el jugador abandonarà el club de Mestalla al final d’aquesta temporada, moment en què expira el seu contracte. Des de fa mesos se sap que no hi ha acord entre Toni Lato i el València, però ara ha estat l’oncle del futbolista, Vicente Latorre, ex del Llevant UE, qui ha pres la paraula per defensar el seu nebot: “l’oferta que li van fer a Lato va ser humiliant”.

El lateral va ser un comodí per a Gattuso, on va arribar a jugar com a lateral esquerre, migcampista i extrem dret. També va comptar per a Voro i és important per a Baraja. Amb el Pipo, només s’han perdut partits per lesió. No obstant això, el València no té intenció de renovar-lo a dia de hui.

En aquestes declaracions a Somos Más, l’oncle del futbolista va assenyalar que l’oferta de renovació va ser tan baixa que resultava “humiliant”. Encara més si es té en compte, segons ha declarat, que Lato “és un futbolista que és ‘xoto’ fins a la medul·la i que sempre que juga dona tot el que té“.

A més, en aquestes declaracions, Vicente Latorre va afegir que la possibilitat de renovar del futbolista és molt baixa: “No hi ha ningú indispensable a cap club. No compten amb Lato i la possibilitat de renovar és mínima”, explicava l’exfutbolista del Llevant i oncle del futbolista.