ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’oferta que va rebutjar Lim als empresaris valecians

Per Pablo Marquez · 13 Març, 2021

El futur del València encara està en l’aire. Peter Lim continua negociant amb Tunku Ismail una venda d’una part de les seues accions. Encara que Lim sap que no pot abandonar el València al complet, l’empresari singapurés vol fer un pas al costat i deixar al príncep Tunku tota la gestió del club de la Capital del Túria.

No obstant això, durant els últims mesos s’han produït moviments en la societat valenciana per a comprar-li les accions a Peter Lim i que la gestió del club siga dirigida per empresaris valencians. De fet, segons ha informat el periodista d’À Punt, Gustavo Clemente, els empresaris valencians varen realitzar una primera oferta a Peter Lim per a poder aconseguir la majoria accionarial del València CF.

L’OFERTA VA SER DE 50 MILIONS D’EUROS

No obstant això, l’empresari singapurés va rebutjar l’oferta dels empresaris valencians, ja que la considerava insuficient. Lim no va contestar a l’oferta de cinquanta milions d’euros que li havia oferit el grup d’empresaris. Este grup d’empresaris volen comprar el València CF, ja que tinguen la intenció que el club de la Capital del Túria torne a les mans de la societat valenciana.

D’altra banda, l’afició es pregunta quines són estes persones tan interessades de comprar el València. En primer lloc, Gustavo Clemente explica que es tracta de catorze empresaris pròxims a AVE. A més, és important tindre en compte que estos empresaris operen en sectors totalment diferents del futbol. Com és el cas de la comunicació, el sector tèxtil, la construcció o la logística del port.

ELS EMPRESARIS VALENCIANS ESPEREN QUE LIM NO ARRIBE A UN ACORD AMB TUNKU

Entre este grup d’empresaris valencians consideren que l’opció de fer-se amb les accions de Peter Lim és viable i possible, perquè pensen que estan actuant amb tranquil·litat i coherència. Pel que respecta a la possibilitat que Tunku Ismail puga comprar el València, els empresaris valencians confien que esta situació no arribe a un acord.

El València CF està en una situació prou complicada de la seua història. Ara mateix, el club necessita una direcció sostenible per a poder millorar la seua situació econòmica, esportiva i institucional.