ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’oferta que va rebutjar Fran Pérez per a eixir a l’hivern

Per Blanquinegres · 08 Març, 2023

El club valencianista està satisfet amb les aparicions de Fran Pérez cada vegada que ha eixit i aquest matí la direcció esportiva s’ha reunit amb l’agent del jugador. En la reunió han tancat l’acord perquè el jugador compte amb fitxa del primer equip a partir de la pròxima temporada.

El València anava a activar l’opció de renovació del contracte del futbolista per als pròxims tres anys, fins a juny de 2026,  les dos parts han decidit l’ampliació del contracte fins més enllà de 2027. El València ha actuat conforme les condicions estipulades, que el jugador entre en la dinàmica del primer equip i efectuar l’operació abans del 15 de febrer.

El salari del fill de Rufete ascendirà de manera considerable, i la seua clàusula de rescissió estaria rondant els 80 milions d’euros. El propi exentrenador del València, Gennaro Gattuso, ja va dir en roda de premsa que el futbolista havia millorat molt en els últims quatre mesos, i la seua evolució era evident.

Segons la informació comptada pel diari Superdeporte, Fran Pérez va tindre una conversa al gener amb el seu pare, just després de l’eliminació de Copa del Rei enfront de l’Athletic, on es van asseure a valorar les diferents propostes que havien arribat. Principalment tenia sobre la taula ofertes de segona divisió però va decidir que es quedava a Mestalla. Segons este mateix mitjà de comunicació la seua resposta va ser clara: «Em quede per a ajudar encara que siga jugant només cinc minuts».

El futbolista tenia una opció d’eixir cedit al gener per una clàusula del seu contracte, que li permetia eixir de manera unilateral en cas de tindre una oferta, però va decidir seguir a Mestalla per a ajudar a l’equip per a aconseguir la salvació.