ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’oferta que ha rebutjat Peter Lim

Per Blanquinegres · 20 Juny, 2024

El València no tindrà fàcil aconseguir la venda obligatòria que han de realitzar este mercat de fitxatges. L’objectiu del club és no afeblir-se en excés i per això no volen tindre pressa per a solo acceptar una oferta realment bona.

El problema és que estem davant un mercat lent on el més normal és que les ofertes importants no arriben fins al cap de l’Eurocopa i això provocarà que el València tinga menys temps per a reaccionar.

En este context, segons ha informat Tribuna Deportiva, el València C.F ha rebutjat una oferta per Mosquera. Les exigències de Lim eren molt superiors i demana més de 30 milions.

Els diners que podria pagar l’Atlètic de Madrid per Mosquera

L’Atlètic de Madrid continua buscant un segon central a l’espera de tancar el fitxatge de Le Normand. I sembla clar que no serà Mosquera. David Hancko, central del Feyenoord, és el gran objectiu de l’Atlètic per a reforçar l’eix de la defensa una vegada que Robin Le Normand està lligat i serà jugador blanc-i-roig en els pròxims dies, quan s’acaben d’ultimar tots els detalls de l’acord amb la Reial Societat, tal com ha informat MARCA.

L’Atlètic de Madrid volia dos centrals. Un més experimentat (Le Normand) amb el qual invertir una quantitat superior (40 milions) i un altre central amb futur més barat.

No obstant això, tal com va informar Tribuna Deportiva, l’Atlètic de Madrid només estaria predisposat a invertir 20 milions d’euros en Mosquera i incloure alguna cessió en l’operació. És a dir, el futur de Mosquera s’allunya del Metropolità per dos raons. La primera és que l’Atlètic ja està prop de tancar les seues dos centrals i la segona és que els 20 milions estarien molt allunyades de les pretensions de Peter Lim.