Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’oferta del València per Billing

Per Sergio Botella · 24 Gener, 2023

El València continua en la seua cerca d’un migcampista per a millorar la plantilla i ha aparegut el nom de Philip Billing. El jugador danés del Bournemouth és una oportunitat de mercat que ha aparegut i el club està intentant aprofitar negociant amb el seu equip.

Billing ha disputat 19 partits esta temporada en Premier League anotant 4 gols i donant una assistència. Això significa que ha sigut un jugador important en el conjunt anglés i el seu club no el deixarà eixir de qualsevol manera.

Segons ha informat Tribuna Deportiva, el club valencianista ha oferit una cessió amb opció no obligatòria de 10 milions d’euros, quantitat que demana el Bournemouth, que veuria amb bons ulls est oferta si la cessió fora obligatòria, una cosa que el València no acceptarà.

El jugador de 26 anys apareix com a opció després de tindre decidit que vol abandonar l’equip anglés. Compta amb un valor de mercat de 18 milions i acaba contracte en 2024.

Gattuso prefereix a Nahitan, però l’opció de Billing li sembla interessant. En menys d’una setmana, el València ha de tancar la incorporació de mínim un jugador sense tindre res avançat en este moment. Això, suposa que s’ha de treballar a contrarellotge i no sempre acaba eixint bé.