+  PRIMER EQUIP  

L’objectiu: resetejar i fer una segona volta seriosa

Per Pere Alapont · 16 Gener, 2016

El València inicia diumenge la segona volta del campionat de Lliga, el qual està sent prou calamitós fins ara pel que fa a regularitat i resultats. Els de Neville, però, han de plantejar-se aquesta volta com un nou començament, arrancant des de l’onzena posició de la taula classificatòria. El descens, a 8 punts per darrere, i les places que donen accés a Europa, a 7.

Si els blanquinegres comencen a enllaçar una dinàmica positiva, equips com Eibar, Celta, Màlaga o Deportivo, que estan a hores d’ara per davant en la classificació, haurien de començar a quedar per darrere i els de Mestalla podrien tornar a marcar-se l’objectiu d’estar almenys en Europa League. Tot açò és suposar, però així estan les coses ara mateixa.

Amb només 3 victòries en 9 partits, el València ha de plantejar-se seriosament tornar a fer de Mestalla un fortí i emportar-se els màxims punts possibles en la segona volta. Visitaran el feu de l’avinguda de Suècia Rayo Vallecano, Sporting, Espanyol, Athletic Club, Atlètic de Madrid, Celta, Sevilla, Eibar, Vila-real i Real Societat. 10 partits a casa, 30 punts en joc dels quals cal traure els 30 si pot ser.

I de les visites que li resten, destaquen les que farà en abril i maig al Camp Nou i al Santiago Bernabéu, que s’afegeixen a les altres 7 que li quedaran; Deportivo, Betis, Granada, Màlaga, Levante, Las Palmas i Getafe.