Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’objectiu de la secretaria esportiva esta setmana

Per Blanquinegres · 07 Agost, 2023

El trofeu Taronja va acabar de despullar el València i va traure a relluir totes les limitacions que té l’equip de Baraja en la zona d’atac. L’onze, la banqueta, el desenvolupament del partit en si, els càntics de la graderia, les declaracions posteriors de Baraja… El valencianisme és un clam, tant des de fora com des de dins, tothom el veu… menys Peter Lim. El València necessita reforços.

En esta situació, l’única persona que pot fer entrar en raó al magnat de Singapur és Layhoon Chan, la presidenta de l’entitat. Ella va estar en la llotja de Mestalla. Es va engolir una vegada més els càntics dels aficionats però a més va veure les limitacions que té este equip i va entendre els problemes que tindria la plantilla actual per a mantindre la categoria.

I si no ho va veure, segur que algú dels que va tindre al costat li ho va haver de fer veure. Perquè eixe també és el treball de Corona.

Ara mateix el València es troba bloquejat i per una estranya raó, Peter Lim no autoritza a consumir els pràcticament sis milions que hi ha de marge per a poder realitzar algun reforç.

És per això que el treball de la secretaria tècnica per a esta setmana serà tractar de convéncer a Peter Lim perquè s’active el seu famós “ok” i donar-li algun reforç a Rubén Baraja de cara a la primera jornada de lliga.