ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Llorente parla sobre les intencions de Lim de vendre el club

Per Alex Alfaro · 22 Novembre, 2023

El València C.F celebrarà la seua habitual Junta d’Accionistes el pròxim 14 de desembre a partir de les 10 del matí. Kiat Lim i Javier Solís van incomplir la seua paraula i per a accedir seran necessàries 6828 accions i no serà fins l’any vinent, si és aprovat el punt de l’ordre del dia, quan el xicotet accionista puga acudir a l’assemblea.

Que nosaltres tinguem coneixement, no hi ha cap accionista, més enllà de Meriton Hòlding, que per si mateix tinga les accions necessàries per a acudir a la Junta d’Accionistes. És per això que és necessari que els accionistes minoritaris deleguen accions entre ells perquè finalment acudisca un representant que siga capaç d’agrupar les accions necessàries.

Un dels accionistes minoritaris amb més accions és l’expresident Manuel Llorente. Segons ha informat Sin Ataduras, si finalment no acudeix delegarà les seues accions en Libertad VCF, com ja va fer en la Junta de l’any passat.

La intenció que té Libertad VCF és poder acudir amb 3 o 4 membres a la Junta. Amb les diferents ampliacions de capital ha augmentat el nombre d’accions necessari per a acudir i això dificulta la labor del col·lectiu

Llorente ha parlat en una entrevista en Onda Cero sobre la situació actual del club, el Nou Mestalla i el pensament de Peter Lim. Cal recordar que Manolo Llorente va ser una de les persones que va intentar apropar-se a Peter Lim per a fer-li una oferta

Venda del club en 2014: “El VCF no era necessari vendre-ho. S’havia rebaixat el deute i érem tercers tots els anys. Es van vendre les accions per pressions polítiques. Que quede ben clar: el VCF funcionava”

Inencions de vendre: Lim estarà rumiant el tema urbanístic per a veure el valor del club. No el veig amb ganes de vendre. Ara mateix estem en moviment centrípet. Es va cap a dins, cap a dins i es va a l’embornal. A la claveguera”

Benítez: ”En parlar de Benítez em ve al capdavant aquelles lligues i UEFA. Ens van qualificar com a millor equip del món. Teníem molt bon equip i estava molt ben gestionat, modèstia a part”

Nou Mestalla: “Peter estarà mirant el tema urbanístic per a veure el valor que té, pel terciari del nou camp i per Mestalla, que d’ací també deuen 125 milions d’euros. Crec que estaran veient el valor del club i, d’altra banda, jo no el veig amb ganes de vendre, no el veig. Jo crec que a Peter Lim li agrada el futbol i en el seu moment quan nosaltres juguem en Champions amb el PSG allí estava ell amb Mendes i es va presentar i tal. A ell li agrada el futbol a nivell de ser amo del club, d’estar en reunions…