Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Llibertat VCF demana mesures cautelars per a impugnar el préstec entre Lim i el València

Per Pablo Marquez · 18 Març, 2021

Llibertat VCF és una plataforma que continua amb la voluntat de lluitar contra els actuals dirigents del València CF. El principal objectiu és democratitzar el club de la Capital del Túria i aconseguir una gestió transparent i que es preocupe pels interessos del club.

Per este motiu, Llibertat VCF està aprofitant que té l’1% de l’accionariat del València CF per a iniciar tràmits legals amb la intenció d’evitar que Meriton Holdings faça el que vulga dins del club valencià. Ara mateix, Llibertat VCF ha emés un comunicat a les seues xarxes socials en el qual expliquen que varen ampliar la demanda que varen posar contra Meriton el passat deu de gener.

LLIBERTAT RECLAMA MESURES CAUTELARS

Llibertat VCF reclama mesures cautelars per a impugnar el préstec subscrit entre Meriton Holdings i el València CF, ja que el club està en una situació econòmica prou delicada. La devolució d’este préstec provocaria grans problemes econòmics i financers dins de l’entitat.

A més, des de Llibertat VCF demanen la suspensió cautelar dels acords de la Junta General d’Accionistes i la intervenció de l’administració judicial en la societat. Des de la plataforma consideren que són decisions que danyen el patrimoni del club.

LA JUSTÍCIA HA ADMÉS A TRÀMIT LA PETICIÓ DE LLIBERTAT VCF

En el comunicat expliquen que el passat huit de març la justícia va admetre a tràmit la petició de les mesures cautelars sol·licitades. D’esta forma, esta situació es resoldrà als tribunals en el pròxim mes de juny. Amb l’1% de l’accionariat, Llibertat VCF ha aconseguit defendre els interessos del València CF davant la negligent gestió de Meriton Holdings.

Per això, des de la plataforma continuen demanant que la gent deposite les seues accions en Llibertat VCF per a arribar al 5% de l’accionariat. Amb esta iniciativa, Llibertat VCF vol fiscalitzar les decisions de Meriton Holdings i defendre al club d’estos dirigents que només veuen en el València un negoci.