ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP

Lisci: “És absurd que el València haja guanyat este partit”

Per Miguel Castells · 21 Desembre, 2021

El València guanyà ahir un derbi espectacular. El Ciutat de València va viure fins a set gols i emoció fins a l’últim minut, ja que l’última jugada del partit va ser un córner a favor del Llevant quan tan sols anava un gol per darrere al marcador. Finalment, la moneda es va decantar per part del conjunt blanquinegre.

Defendre un resultat

El Llevant va viure de nou el que és que et remunten un partit. La predisposició mental de molts jugadors quan encaixen el primer gol és la por, i ahir l’encontre passà del 2-0 inicial al 2-4 a falta de cinc minuts. Costa donar una solució a estos problemes, ja que les alternances al joc a un partit de futbol són habituals, però l’equip d’Orriols pateix molt quan ha de defendre un resultat.

Sense autocrítica

De tota manera, el nou entrenador del Llevant, Alessio Lisci, lluny de fer l’autocrítica que venia demostrant fins ara, va realitzar esta declaració sobre el partit:

Em pareix absurd que el València haja guanyat este partit.

La possessió va ser pràcticament la mateixa (51-49) i el Llevant tan sols va xutar una vegada més que el València entre pals, per tant, no és d’estranyar que qualsevol dels dos equips s’haja pogut emportar el derbi. No obstant això, per dinàmiques i situació mental, en cas d’estar igualat el més normal és que ho fera el València.