ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’intercanvi de Kang In per Loren que volia fer el València CF

Per Alex Alfaro · 08 Agost, 2021

Després de l’eliminació de Corea del Sud, el següent punt clau en la trajectòria de Kang In Lee és resoldre quin serà el seu futur immediat com a futbolista. El jove de 20 anys acaba la pròxima temporada contracte amb el València, i ara mateix no entra en els plans del jugador una possible renovació.

Segons ha informat el periodista Héctor Gómez a través del seu perfil de Twitter, el València i el Betis tenien pràcticament tancat un intercambi entre Kang In Lee i Loren Morón. No obstant això, no s’ha pogut dur a terme perquè el Betis no té espai en el Fair Play Financer.

D’altra banda, Bordalás veia amb bons ulls aquesta operació. Això no vol dir que l’operació siga impossible, i caldrà veure com evoluciona el mercat per al Betis. A més, el València està tractant de traure coste el que coste a Kang In Lee, ja que és coneixedor que una renovació és pràcticament impossible, i aquest serà l’últim mes per a traure una mica de diners per Kang In Lee.

D’altra banda, Kang In Lee encara no està a València. Després dels Jocs Olímpics va haver d’aterrar a Corea amb la resta dels companys. En teoria haurà de fer una quarantena obligatòria de 14 dies, encara que està tractant d’accelerar els tràmits en ser esportista d’elit. Segons afirma el mateix Héctor Gómez, el futbolista segueix convençut que aquesta temporada haurà de jugar al València, per a ja l’any vinent eixir gratis una vegada acabat el contracte.