+  PRIMER EQUIP  

L’Inter podria tindre nugat a Feghouli

Per Blanquinegres · 19 Desembre, 2015

El temps per poder renovar a Sofiane Feghouli s’esgota. Concretament, resten 12 per a que finalitze el mes de desembre i arribe la possibilitat de que l’internacional per Algèria puga negociar lliurement amb l’equip que desitge. El seu contracte finalitza el pròxim 30 de juny i el conjunt de Mestalla encara no ha pogut tancar la renovació d’un dels jugadors revelació de la campanya passada com si van poder fer Parejo, Gayà, Alcácer, Piatti o Barragán.

Hui, segons publica Corriere dello Sport, el ‘8’ blanquinegre, Feghouli hauria rebutjat una oferta de renovació presentada pel València i podria haver deixat preparada la seua arribada a l’Inter de Milà a partir de la propera temporada. Este rumor no és nou ja que des d’el mes de novembre el conjunt neroazzurro es troba darrere de l’algerià.FegoCorriere

Fa poc la Presidenta del VCF, Layhoon Chan reconeixia a la mateixa Junta d’Accionistes que la negociació estava sent dura però que ella no es rendia. Unes dures paraules que denotaven que no estava sent gens fàcil la negociació. L’altra part de la taula, la del jugador mateix, sempre s’ha mostrat predisposat a renovar amb el conjunt valencianista i és més, riu cada volta que apareix un nou rumor sobre el seu pròxim destí.

El que està clar és que el València CF perd a poc a poc el mànec de la paella davant la possibilitat, o bé renovar al jugador o traure rendiment econòmic a un jugador que en els últims anys ha vist créixer els seu rendiment vestint de blanquinegre i que segons arriba des d’Itàlia podria continuar mostrant la seua valua a l’Inter donat el seu OK al magnat i màxim accionista del conjunt milanese, Erik Thohir.