Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’Inter de Milà està molt interessat en Yunus Musah

Per Pablo Marquez · 30 Novembre, 2022

Yunus Musah ha sigut eliminat esta vesprada del Mundial. El jugador del València ha perdut per 3-1 davant els Països Baixos. Pel que respecta a Yunus, el jugador del València ha sigut una peça clau en el migcamp dels Estats Units. El Mundial és una finestra molt important per a clubs grans per a descobrir grans futbolistes. Per esta raó, grans clubs estan veient l’evolució de Yunus i podrien cridar al València després d’este campionat.

El director esportiu de l’Inter

Segons ha informat la Gazzetta Dello Sport, Yunus Musah és la principal prioritat per al centre del camp de l’Inter de Milà. El seu director esportiu està en Càtar i ha vist els partits de Yunus en directe.

El club italià no travessa una bona situació econòmica i sap que no serà fàcil fitxar a Yunus. Per este motiu, tractaran de convéncer al València amb una cessió amb compra obligatòria. No obstant això, el club che no hi ficarà fàcil.

Les intencions del València

El València és conscient que amb Yunus Musah té una gran joia i un jugador amb un gran potencial. A més d’això, Yunus té contracte amb el club de la capital del Túria fins al 2026. Per este motiu, el València no deixarà eixir al futbolista nord-americà per qualsevol preu.

De fet, el club va tindre una oportunitat de vendre a Yunus. El passat estiu, el club che va rebre vint-i-cinc milions d’euros del Nottingham Forest. El club va rebutjar l’oferta i confia en que Yunus puga créixer més de la mà del València. Per tant, tal com ha indicat el seu representant, és molt possible que Yunus no isca per una quantitat inferior als trenta-cinc milions. A més, és important explicar que si Yunus continua jugant a este nivell, és molt probable que el València augmente les seues pretensions.