ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’insultant càntic que va tindre l’afició del Barça contra el València

Per Blanquinegres · 09 Març, 2023

El cap de setmana es va tornar a escoltar un càntic que està començant a obrir ferides entre el valencianisme. La situació en la classificació és molt dramàtica i el València està començant a normalitzar estar en posicions que donen lloc al descens de categoria i a marxar-se a segona divisió. Ara mateix són 19é a dos punts de la permanència i cada jornada que passa la possibilitat de baixar a segona és cada vegada més real.

I encara que amb victòries com la de la Reial Societat l’equip va aconseguir fer gaudir de nou a l’afició, el passat un cap de setmana el València va certificar una nova derrota i ja van 13 en lliga. Més del 50% dels partits finalitzen en derrotes.

I aquesta és una realitat que les aficions rivals s’encarreguen de repetir una vegada i una altra. El càntic de “a segona oé” aquesta temporada s’ha escoltat ja en el Santiago Bernabéu, en Montilivi, en el Coliseum Alfonso Pérez i el cap de setmana passat al Camp Nou. Encara que va ser un càntic concentrat i liderat principalment per part d’un grup d’aficionats xicotets, es va escoltar perfectament i va ressonar en les orelles dels jugadors.