Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’insultant càntic de l’afició de l’Atlètic de Madrid al València

Per Alex Alfaro · 17 Septembre, 2023

Mestalla va ser una festa. Tan inesperada. Com merescuda. Per la superioritat aclaparadora del València sobre l’Atlètic de Madrid, però sobretot per l’estat d’ànim d’una afició a la qual Peter Lim ha condemnat a patir.

El valencianisme se’n va alçar dels seus seients per a gaudir amb una ona, va torejar als del Cholo Simeone a crit de «Olé, olé, olé!», va saltar a rime de «Que salte Mestalla!» i, el més important, va tornar a sentir-se gran després de comprovar com Meriton va empetitir a l’equip aquest estiu amb la seua gestió i el seu discurs de permanència.

El valencianisme va gaudir del recital dels seus joves jugadors i va protestar amb més motius que mai contra Peter Lim, Layhoon Chan i Miguel Ángel Corona. La presidenta i el director esportiu van ser assenyalats per l’afició en el minut 19 després de les seues últimes compareixences públiques.

No obstant això, l’afició de l’Atlètic de Madrid va aprofitar el moment per a tornar a mostrar el seu odi cap al València C.F. I és que en ple minut 19, mentre el Valencianisme demanava l’eixida de Peter Lim, els més de 500 aficionats de l’Atlètic van cridar “Peter queda’t, Peter queda’t, Peter queda’t...”. I és que malgrat ser futbol i per tant existeix rivalitat, no estar al costat d’una afició que ho ha passat tan malament, és estar en el costat incorrecte de la història.