ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lino també té clar on vol jugar la pròxima temporada

Per Alex Alfaro · 17 Maig, 2023

Samuel Lino ha sigut un dels pocs aspectes positius del València aquesta temporada. El davanter brasiler s’ha assentat en l’onze titular del conjunt valencianista i, precisament, en les últimes jornades de lliga ha pujat el nivell oferint la seua versió més transcendental del curs.

El jugador cedit per l’Atlètic de Madrid, la cessió del qual acabarà en el mes vinent de juny, se sent molt a gust en la capital del Túria per l’ambient i el suport que li dona l’afició a l’equip. El ’16’ de l’equip de Mestalla està encantat tant amb el propi equip com amb la ciutat de València i ha admés que es quedaria un any més en el club valencià si es donara la possibilitat, tal com ha reconegut en DAZN a Mista.

Si fora per mi quedar-me un any més, si existira la possibilitat, que no estic parlant que siga així, sí, perquè em va agradar molt el club”, ha confessat l’atacant davant un possible futur en el conjunt de Rubén Baraja.

Això sí, Lino també ha explicat què no sols està content amb la seua experiència esportiva al València CF aquesta temporada. Malgrat el complicat any de l’equip, l’afició no s’ha enlairat de l’equip i ha acompanyat  als jugadors per tota Espanya, cosa que, entre altres coses ha encantat al brasiler.

“Em va agradar molt el club, les persones que són ací, l’afició, l’estadi, la ciutat de València, em va encantar tot”, ha remarcat el jugador cedit per l’Atlètic de Madrid, club al qual tornarà al juny.