ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’inexplicable robatori arbitral que ha patit el València Mestalla

Per Alex Alfaro · 17 Desembre, 2023

El VCF Mestalla ha disputat en la matinal d’aquest diumenge el compromís davant l´UE Sant Andreu corresponent a la jornada 16 del Grup III de Segona Federació. El partit, disputat en l’Antonio Puchades, ha finalitzat amb derrota polèmica del filial que va veure com en la segona meitat el linier va donar validesa a un gol fantasma de la UE Sant Andreu quan Nil Ruiz havia detingut la pilota sobre la línia i a més amb el seu cos tapava la visió de l’assistent.

El filial valencianista ha eixit dominador i sent protagonista amb esfèric i ja abans del primer minut ja ha disposat del primer servei de cantonada l’onze ofensiu plantejat per Miguel Ángel Angulo amb Declan Frith i Marco Camus en bandes i Rodrigo Rodrigues i Mario Domínguez en la davantera, disposició que va haver de modificar abans del quart d’hora per la lesió de Marco Camus pel qual va entrar Martín Tejón.

El domini de l’esfèric es va equilibrar passats els minuts amb un VCF Mestalla que tractava de ser més vertical, sense que en tot cas hi haguera grans ocasions per a cap dels dos equips més enllà d’una acció que va finalitzar amb gol de Mario Domínguez anul·lat per fora de joc en el centre de Carlos Alemán.

En la segona meitat el VCF Mestalla va iniciar novament dominant l’esfèric i amb una primera arribada després de bona acció de Rodrigo i Declan que va finalitzar Javi Navarro per damunt del travesser.

El partit es va trencar amb un gol fantasma de l´UE Sant Andreu a la qual va donar validesa el linier en una jugada molt polèmica. Nil Ruiz va detindre en dos temps sobre la línia i quan la jugava continuava el linier va indicar gol en una acció en què a més el cos de Nil Ruiz li impedia tindre visió completa de la jugada. La indignació va regnar en l’Antonio Puchades i en la banqueta valencianista que no donava crèdit a una decisió tan arbitrària.