+  ACTUALITAT  SOCIAL  

Lim va tornar a Mestalla

Per Blanquinegres · 09 Agost, 2015

Peter Lim va regressar a l’estadi de Mestalla per tal de viure la seua primera Presentació, com màxim accionista i propietari de l’entitat valencianista. Recordem que l’any passat, la Presentació va celebrar-se baix la tensa espera de les negociacions entre Meriton i Bankia, que v provocar una manifestació multitudinària sobre l’estadi de l’Avinguda de Suècia.

El magnat de Singapur va poder comprovar des de la seua llotja privada que, tot i que la competició es troba al girar el cantonada, encara queda per trobar la formula que faça funcionar a l’equip blanquinegre.

Lim va celebrar el dia Nacional de Singapur ben lluny de la seua terra però, va estar molt be acompanyat. Anit es va poder vore a Lim junt a dos persones que van ser bona part culpables de la seua arribada a la Capital del Túria parlem de l’ex President, Amadeo Salvo i l’ex conseller, Manuel Peris. Esta imatge va confirmar la bona sintonia existent tot i els adéus que van produir-se el passat juny.

Per últim, el senyor Lim va poder tindre l’oportunitat de reunir-se amb l’excel·lentíssim senyor alcalde de la Ciutat de València, Joan Ribó. D’esta reunió va quedar la imatge on Lim li fa entrega al Senyor Ribó, d’una camiseta del VCF, el model de la Senyera, amb el seu nom estampat a l’elàstica valencianista.

Ribo Lim