ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lim va aprovar el fitxatge de Correia encara que el reconeixement mèdic el desaconsellara

Per Pablo Marquez · 18 Septembre, 2020

L’estiu passat es va lesionar Cristiano Piccini de gravetat quan faltaven pocs dies per a la finalització del mercat de fitxatges. La majoria dels equips ja tenien les seues plantilles tancades i contractar un futbolista era molt complicat. Peter Lim va telefonar al seu amic, Jorge Mendes.

L’agent portugués va recomanar al magnat singapurés el fitxatge de Thierry Correia, un lateral dret de l’Sporting de Lisboa que només havia disputat quatre partits en l’elit professional. Finalment el València anava a pagar dotze milions d’euros per Thierry Correia.

No obstant això, segons ha informat el diari Las Provincias, en la revisió mèdica prèvia a la contractació del futbolista va eixir un problema inesperat.

El jugador patia un problema crònic al maluc. De fet, el lateral portugués sempre juga amb una plantilla per a tindre els dos malucs a la mateixa altura.

El València va pagar dotze milions d’euros per un lateral dret que no havia passat el reconeixement mèdic, només per ser de Jorge Mendes. Com l’operació era del seu amic, Peter Lim no va tindre cap problema en acceptar-la. Encara que els serveis mèdics no estaven d’acord.

NO ÉS EL PRIMER JUGADOR QUE ARRIBA LESIONAT

No fa falta mirar molt cap arrere per a veure un altre jugador que va arribar amb una lesió crònica al València. Eliaquim Mangala també va firmar amb el club de la Capital del Túria.

El jugador francés no havia superat el reconeixement mèdic amb el Porto, però el màxim accionista del València volia incorporar al futbolista i no va tindre cap problema en acceptar l’operació.

Fa un parell de temporades, el València de Meriton també va fitxar a un futbolista amb una lesió crònica. El lateral brasiler, Guillerme Siqueira va arribar al València amb el beneplàcit de Suso Garcia Pitarch i es va lesionar molt durant la seua etapa al club valencianista.

Peter Lim ha demostrat al llarg d’estos anys que no té cap problema en ajudar al seu amic, Jorge Mendes. Encara que açò vaja en contra dels interessos del València.