+  SOCIAL  

Lim tornarà a estar present a Mestalla

Per Blanquinegres · 29 Desembre, 2014

Les visites del màxim accionista del Club de Mestalla a la Capital del Túria no son molt nombroses, ni molt seguides, però el que no deixar passar el magnat de Singapur, és estar present a un dels millors enfrontaments que es poden viure hui en dia al futbol, un València CF-Reial Madrid. Un duel que sempre alça gran expectació a València.

La primera visita va ser el 24 d’octubre davant l’Elx (3-0), quan va fer-se oficial el seu acord amb Bankia i la Fundació per tots el crèdits. Aquell dia, Lim va viure de ben de prop a l‘afició valencianista, qui li va oferir una rebuda a l’alçada de la figura del multimilionari. La seua segona visita va produir-se a la jornada 13 davant el FC Barcelona (0-1). En esta segona visita, Lim va viatjar junt a tot el seu grup de treball de confiança de Meriton i la seua família. Eixe partit davant els catalans, la llotja de Mestalla va tindre importants representants del futbol mundial com Jorge Mendes, soci de Lim, ex jugadors del Manchester United com Gary Neville o Paul Scholes o el president del PSG i amic del Senyor Lim, Nasser Al-Khelaïfi.

Amb la propera visita del Reial Madrid a Mestalla, Lim podrà reunir-se i parlar de futbol amb Cristiano Ronaldo. En nombroses ocasions s’ha pogut vore a ambdues personalitats juntes, ja que guarden una bona relació, una relació fruit del vincle de Peter Lim amb el món del futbol i sobre tot amb l’agent del jugador portuguès, Jorge Mendes. El que de segur voldrà el senyor Lim el proper 4 de Gener, és deixar de costat l’amistat amb el ‘7’ de club blanc i abastar una victòria per donar la benvinguda al nou any.