+  ACTUALITAT  

Lim torna a València

Per Pere Alapont · 27 Novembre, 2014

Peter Lim tornarà a València aquest cap de setmana per presenciar el partit del pròxim diumenge entre el València i el Futbol Club Barcelona.
L’empresari de Singapur visitarà la ciutat per segona vegada, després d’haver-ho fet ja el dia del derbi davant l’Elx, moment en què es va presentar en societat.

La visita servirà també, de segur, per a tancar la firma de dilluns de matí, en la qual la Fundació traspassarà el seu paquet accionarial a Meriton Holdings, l’empresa de Lim que va a adquirir l’entitat valencianista.

No està previst que el que vaja a ser nou propietari del València estiga present en la Junta que es celebrarà dilluns que ve a la vesprada i en la qual es donarà a conéixer el nou consell d’administració de l’entitat. Un consell en el qual figuraran persones de confiança de Lim que han participat activament en el procés de venda del club, com són Lay Hoon o Kim Koh. Pel que fa a la figura d’Amadeo Salvo, no està confirmat encara que vaja a seguir al nou consell i s’espera que abans d’aquest cap de setmana quede tancat l’assumpte.