+  ACTUALITAT  

Peter Lim torna a presenciar al seu VCF

Per Blanquinegres · 25 Abril, 2016

El màxim accionista del València CF, Peter Lim, va tornar a presenciar en directe un partit del seu equip després molt de temps sense fer-ho, concretament el 3 de gener d’este any davant el Reial Madrid (2-2). La situació des d’aleshores havia empitjorat prou. Fins fa dos setmanes, el VCF era un barco a la deriva que temia per un descens de categoria mentres, el seu cap es mantenia a l’aguait a 12.000 quilòmetres de distància. Ara amb tot més tranquil ha volgut acompanyar al VCF des de la Capital d’Espanya.

Ahir a Getafe, Peter Lim comprovava de primera mà com els xics de Pako Ayestarán certificaven la permanència en Primera i com dilapidava pràcticament les opcions escasses que resten de classificar-se per a la Lliga Europa, tot a 3 jornades per a finalitzar una de les temporades més dures recordades als 97 anys de història valencianista. D’esta forma la temporada 2016/2017 comença a prendre forma de manera més clara arran de la perduda d’objectius reals al conjunt valencianista.

La visita del mandatari de Meriton en Madrid també amaga una possible cimera esportiva en la que Jesús Gª Pitarch també podria estar citat aprofitant la nit que es va ser a Madrid. Amb la poca ambició que resta, el VCF ha de començar a mirar cap a una temporada en la que s’espera s’haja pres bona nota per no permetre altre any com el viscut enguany. A banda d’açò la depuració de responsabilitats comença, des de les altes esferes, equip, afició, premsa…