ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lim retarda l’operació Rioja, una vegada més

Per Blanquinegres · 07 Juny, 2024

El València vol tancar com més prompte millor un reforç i el vol fer abans que l’equip torne als entrenaments el pròxim 8 de juliol. Més enllà de decidir si executar la clàusula de Peter Federico, l’altre nom propi i que està damunt de la taula és el de Luis Rioja.

És una operació que el València porta treballant des de fa mesos i existeix ja un pacte real entre el club i el jugador. No obstant això, el València no és l’únic club que estè en la baralla. Rioja prioritza anar-se al Betis perquè és el seu club sentimental, però sap que a Mestalla serà més important i que l’operació es podria resoldre abans.

Ara el tema important és que el València puga arribar a un acord amb l’Alabés. Des de Vitòria s’exigeix xifres pròximes als 2 milions, però el València encara no ha presentat una oferta formal.

Abans de tot això, primer ha de tancar-se la renovació de Rubén Baraja i tindre agilitat des de Singapur perquè l’operació no es complique. No obstant això, no es tracta d’una operació que descarte a Peter Federico ja que Rubén Baraja vol a dos extrems, però caldria tornar a passar per Singapur i saber la xifra que deixa gastar.

I mentre esta és la situació, a Singapur ni tan sols contesten. Els temps són lents i allí no tenen pressa a 7 de juny de començar a moure’s amb agilitat. En l’Alabés pensen que l’eixida es produirà però com sempre, falta l’OK de Peter Lim, com va ocórrer al llarg de l’últim mercat amb Rafa Mir, Amallah i Sergi Canós.