+  PRIMER EQUIP  

Lim parlarà amb Rufete, Nuno i Salvo de fitxatges

Per Blanquinegres · 30 Novembre, 2014

Reunió entre l’equip tècnic esportiu del VCF, el de Meriton i Salvo per planificar les operacions de cara a reforçar l’equip tant al proper mes de Gener com de cara a la propera temporada.

 

La presència del magnat de Singapur, novament, a la llotja de Mestalla i la proximitat del mercat d’hivern fa pensar en que pot produir-se la primera reunió de planificació esportiva a València.

A més a més, Lim, a banda de la seua filla i de l’equip de 7 persones proposat per Meriton per formar part del Consell d’administració a partit de demà, no ha vingut a soles. Es parla que junt a Lim estarà el seu soci dins del món del futbol, el superagent de futbol, Jorge Mendes. Ell dos junt als homes fort de la planificació esportiva dia a dia en València, Nuno i Rufete, i el president Salvo, parlaran cara a cara per traçar les possibles línies de incorporacions per al proper mes de Gener. Inevitablement, damunt la taula d’esta reunió estarà, el que va ser nom de l’estiu i el que porta camí de ser també nom de l’hivern, l’argentí, Enzo Pérez.

Per altra banda, donat les poques visites que pensa fer el Senyor Lim a la Capital del Túria, es possible que a esta mateixa reunió, puguen aparèixer noms de futuribles per a la pròxima temporada, la 2015-16.