ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lim no vol vendre el València

Per Pablo Marquez · 13 Octubre, 2020

Durant els últims dies, una notícia ha sobrevolat l’actualitat valencianista. La informació de la intenció de comprar el club per part de Radrizzani ha revolucionat tot el que Meriton Holdings tenia controlat.

No obstant això, segons ha informat el diari AS, Lim no té cap intenció en vendre el València CF. Tampoc està en venda cap acció del 83% del capital social que té en la seua posició el màxim accionista del València.

Meriton Holdigns està rebutjant totes les propostes de venda que ha rebut, perquè ells van prometre fa uns anys un projecte de molts anys.

No obstant això, no paren d’eixir informacions que conten tot el contrari, que Lim s’ha cansat del club i vol vendre’l. La tensió amb els aficionats ha augmentat de manera molt considerable i el clima de crispació és molt elevat.

Fins i tot, la imatge de Lim s’ha vist perjudicada per les protestes de l’afició valencianista a les seues decisions com a propietari del club de la Capital del Túria. Estes protestes han arribat als principals periòdics de Singapur, la qual cosa ha molestat molt a Lim.

Haurem d’esperar per a veure quins són els pròxims moviments del màxim accionista del València CF i si finalment es decideix a acceptar la venda d’un club, el qual ha sigut el cap durant sis anys.