ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lim no perd la confiança amb Kang In

Per Josep Prats · 24 Abril, 2020

Quan el València CF ja va renovar a Kang In, li va mostrar la confiança que transmetia, pujant-lo també al primer equip.

Una de les perles de l’acadèmia del VCF va començar a jugar en el primer equip als seus 17 anys. Va tindre un gran protagonisme a la Copa, especialment en aquell partit davant el Getafe, el qual va suposar un punt d’inflexió en el desenvolupament de la temporada.

Però Marcelino volia l’opció d’enviar al coreà a altre equip perquè agafara minuts. No ha comptat plenament amb el jove jugador, també perquè el sistema de l’entrenador asturià no encaixava en la posició en la qual més destacava Kang In. Finalment, l’extrem no va eixir per decisió del màxim mandatari.

Segons ha informat Héctor Gómez, Kang In va tindre ofertes per a eixir traspassat, però Lim no estava disposat a deixar eixir al jove jugador. El màxim accionista va cridar des de Singapur a Murthy perquè tinguera més minuts.

Des de Singapur aposten per Kang In perquè podria ser un dels màxims referents a l’equip en el futur. Amb el canvi d’entrenador, el coreà tampoc ha gaudit de minuts amb totes les lesions que ha patit. En els seus 18 partits jugats esta temporada, han estat repartits entre les tres competicions que ha jugat el conjunt valencianista i ha marcat un gol.

Al club continuen confiant amb l’evolució del jugador, per això volen apostar fort per ell i no deixar-lo eixir en el pròxim mercat de fixatges.

El coreà té contracte fins a juny de 2022 amb una clàusula de recessió de 80 milions d’euros. L’objectiu del jugador és triomfar a la capital del Túria i ampliar la seua vinculació, encara que no existix cap oferta.