FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Lim seguix lluitant per Enzo Pérez i el Benfica ja té recanvi

Per Alex Chardí · 22 Agost, 2014

En la vesprada d’ahir van fer-se públiques les negociacions entre Benfica i Olmypiakos per a la transferència del centrecampista d’Andreas Samaris al conjunt lisboeta per una quantitat pròxima als 10 milions d’euros.

Amb el fitxatge d’este migcentre, el Benfica cobriria la més que possible baixa d’Enzo Pérez al VCF, la qual que continua bloquejada però este fet podria accelerar-la. El president del Benfica, Luis Filipe Vieria, considera que no pot permetre deixar escapar al seu millor jugador per menys de la clàusula després d’un estiu on ja ha venut als millor jugadors de la plantilla. Ara demana 30 milions per l’argentí, quan fa mesos va arribar a un preacord amb Peter Lim per què el subcampió del Món s’incorporara a la llista de jugadors de Meriton per 25 milions d’euros.

Lim, com en la venda del VCF, té intenció d’arribar fins al final per tal d’aconseguir el que desitja. El seu desig és Enzo Pérez i Meriton i Vieira tindran un cara a cara per tal de demanar al president de les àguiles que complisca la paraula que va donar al magnat fa mesos. A més, el València compta amb què Enzo Pérez puga demanar al seu club el traspàs i forçar, si la situació s’allarga, perquè fa temps que té unes ganes boges de jugar a Mestalla.