+  SOCIAL  

Lim ja està en València i ha visitat el nou Mestalla

Per Blanquinegres · 25 Octubre, 2014

Peter Lim ja es troba a València i una de les primeres coses que va fer estant a la Capital del Túria, va ser visitar l’estadi situat a l’Avinguda de les Corts Valencianes.

 

Com a confirmat el València a la finalització de la compareixença pública de Lay Hoon, Amadeo Salvo i Aurelio Martínez, Peter Lim ja es troba a València. El magnat de Singapur, sabut que ja és per fi, nou propietari del València CF, estarà present a la graderia de Mestalla, però a més, des de zero, vol conèixer tot al voltant del Club, tant com que a primeres hores del matí, Peter Lim es trobarà visitant les obres situades a l’Avinguda de les Corts Valencianes.

La segona parada, coneguda, del plan de Lim a València, serà quan el magnat pose per primera volta el peu en el Temple de l’Avinguda de Suècia, Mestalla. Un Mestalla que a hores d’ara es troba preparant el tifó de benvinguda cap a la figura de Peter Lim amb el missatge “Benvingut Peter Lim”. Informació de cara a l’hora d’arribada de Lim a Mestalla, esta programada la seua arribada per a les 18:30h, més o menys coincidint amb l’arribada dels equips a  Mestalla.