+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Peter Lim ja coneix als seus xics

Per Blanquinegres · 02 Septembre, 2014

Els 3 valencianistes que han viatjat cap a Singapur per tal d’expandir la marca VCF, han pogut conèixer en persona al, que en poques setmanes, serà nou propietari.

Durant el matí d’Espanya, vesprada a Singapur, Rodrigo Moreno, Dani Parejo i Nuno han acudit a un acte, celebrat a un bar temàtic cèntric de Singapur, per tal de donar a conèixer la Marca VCF amb la premsa local.

Al Brewerkz Microbrewery & Restaurants, Nuno i els seus dos jugadors han debatut amb la premsa comentant el que s’espera del club blanquinegre esta temporada. El tècnic portuguès ha remarcat que esperen “estar al Top4 i participar l’any que ve a l’edició de la Champions League”.

Els dos jugadors espanyols al ser preguntats no han amagat en cap moment que Peter Lim, serà el nou propietari, i han volgut destacar “la proximitat del magnat singapurense”.

Eixes paraules de Parejo i Rodrigo son degudes, a que en la nit asiàtica d’ahir els representants blanquinegres i Peter Lim, tingueren el primer contacte cara a cara a un dels hotels més luxosos de Singapur. En eixa taula, mentres transcorria el sopar, es va parlar fora de qualsevols tracte propietari-empleats, amb molta confiança i amistat amb un tema comú, el futbol.

BwhFwjcCAAA2NQi