Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lim intervé en el mercat del València

Per Blanquinegres · 14 Juliol, 2023

Layhoon Chan ha tornat a València després de diverses setmanes a Singapur. La presidenta ha estat al corrent de l’actualitat del club, encara que amb la seua presència en el dia a dia s’espera avançar en moviments de mercat que requereixen l’aprovació de la propietat.

Entre elles les eixides en les quals hi haja traspàs pel mig, perquè situacions com les de Cavani o Castillejo ja tenen l’ok de Lim si els jugadors decideixen canviar d’aires a canvi de rescindir els seus contractes sense penalització, alliberant així la seua part de percentatge en el cost de plantilla.

Una de les operacions que Lim ha demanat parar és la de Thierry Rendall. Segons ha informat el periodista Pedro Morata, un club ha comunicat al València que ofereix per Thierry a 12 milions d’euros tenint en compte els variables. Mentrestant, Mendes vol portar-lo a la Premier League mentre que Lim ha contestat que únicament el vendria per una oferta de 40 milions d’euros. Els treballadors de València han al·lucinat amb la resposta del màxim accionista del club.

Lim, fins hui, s’ha negat a acceptar tres propostes: la del Milà per Yunus Musah, l’oferta del qual rondava els 15 milions d’euros; una altra que ha arribat en les últimes dos setmanes del Besiktas per Diakhaby, que el propietari també considera insuficient (aquesta inclou una quantia econòmica i un percentatge d’un futur traspàs) i tampoc accepta la cessió de Jesús Vázquez, tal com ha informat el Diari AS. Però Lim, a mes i mig vista que es tanque el mercat, pretén que el club faça més caixa amb ells aquest estiu. A pesar que amb eixe bloqueig està condicionant la planificació a 28 dies del debut en Lliga EA Sports contra el Sevilla.