Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

Lim i Murthy, reunió a Singapur per parlar del Nou Mestalla

Per Miguel Castells · 26 Febrer, 2021

El Govern valencià ha aconseguit que Meriton accelere el seu procés respecte al Nou Mestalla. La negació a una nova pròrroga de l’ATE ha despertat al màxim accionista del conjunt blanquinegre, que per primera vegada es veu pressionat per algo més que paraules per part de la Generalitat, i haurà de contestar ell també amb fets.

Reunió entre Lim i Anil

D’esta manera, segons Plaza Deportiva, durant el dia de hui o demà dissabte està prevista una reunió entre Peter Lim i Anil Murthy. Aprofitant que el president està a Singapur, Lim li comunicarà quins són els moviments que s’han de realitzar respecte al Nou Mestalla i com es solucionarà un problema que preocupa de gran manera a totes les parts.

Peter Lim avalarà

Si no hi ha més remei, Peter Lim avalarà els 20-30 milions que es necessiten perquè es reprenguen les obres, però sempre en vista al futur. La seua idea és que amb ixe aval, els terrenys no perdran valor, i així podrà vendre les parcel.les per un valor aproximat de 110 milions d’euros i no de 80, que és el que li estan oferint ara mateix.

El grup d’inversió que pague ixa quantitat rebrà a canvi els drets d’explotació i de futura venda del terreny, i per a Lim serà un problema menys a solucionar, ja que ara mateix ell veu el Nou Mestalla com un problema més que com una oportunitat.

Un dels problemes d’este segle

Fa la impressió que les paraules de Joan Ribó i Sandra Gómez tenen els seus fruits. Donar-li una solució al Nou Mestalla, siga de la manera que siga, suposaria un gran respir per a totes les parts implicades, que consideren que este estadi inacabat és un dels grans problemes de la ciutat durant este segle.