+  ACTUALITAT  

Lim i Kempes arriben esta setmana a València

Per Pere Alapont · 04 Agost, 2015

La setmana que acaba de començar es presenta intensa per a l’entitat de Mestalla. Dimecres “Welcome Party” a Mestalla, on seran presentats els nous fitxatges del club blanquinegre; divendres es coneixerà el rival per a la prèvia de la Lliga de Campions i Kempes estarà present al sorteig en representació del club; i, finalment, dissabte se celebrarà la clàssica presentació amb el posterior València-Roma a l’estadi de Mestalla.

Dos figures molt rellevants de l’entitat estaran esta setmana a la Capital del Túria per a participar en dits esdeveniments. Peter Lim, màxim accionista del club, i el mític exjugador Mario Alberto Kempes són a qui ens referim.

Pel que fa a l’exfutbolista argentí, aquest exercirà de mestre de cerimònies en la presentació dels nous fitxatges del València que tindrà lloc a Mestalla el pròxim dimecres. Serà la primera vegada que se celebre aquest acte i la presència del, tal volta, jugador més volgut per l’afició atraurà de ben segur a moltíssims seguidors.

I en referència al màxim mandatari, Lim ja va estar a Àustria a la concentració de l’equip, diumenge viatjà fins a Portugal per a estar present a la boda de l’agent i home seu de confiança Jorge Mendes i, finalment, esta setmana es deixarà caure per terres valencianes per a, a banda d’estar present a la presentació del club, reunir-se amb la gent de l’equip per fer balanç i comprovar com està la situació social, comercial i esportiva.