ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Lim i Gattuso pacten que Soler abandonarà el València

Per Miguel Castells · 06 Juny, 2022

La missió “vendre per valor de 70 milions” ja ha començat al València. El club che té tres noms marcats en roig: Carlos Soler, José Luis Gayà i Gonçalo Guedes. Els tres futbolistes són pràcticament la columna vertebral del conjunt blanquinegre i el motiu pel qual este any el València no ha patit més del compte, però sense ells caldrà encertar i molt al mercat.

Bon cartell

I és que segons el diari AS, Gattuso i Lim ja han acordat l’eixida de Carlos Soler. El migcampista ha realitzat una temporada fantàstica a nivell d’estadístiques, i açò sumat a la seua situació contractual i joventut han provocat que mitja Europa pregunte per ell. A més a més, el fet que siga habitual a les convocatòries de Luis Enrique li atorga més cartell internacional.

Equips interessats

Així, ara mateix hi ha tres equips dins de la lluita per a incorporar-lo: Atlètic de Madrid, Barça i Juventus. El Barça ja va mantindre les primeres converses amb Anil quan el mateix expresident viatjà a Barcelona per a oferir al futbolista. D’altra banda, a l’Atlètic és un jugador que agrada i molt, tant a la secretaria tècnica com al mateix Simeone, que sempre té l’última paraula.

Per últim, fora d’Espanya té l’opció de la Juve. El conjunt italià vol tindre molta activitat este mercat per a tornar a lluitar per l’Scudetto i prepara bons fitxatges, entre els quals es troba Soler. Siga com siga, el que ja és segur és que Carlos Soler no continuarà al València Club de Futbol, l’equip de la seua vida.