ACTUALITAT  

Lim es nega a traure a Cenk cedit

Per Blanquinegres · 11 Gener, 2024

El València ha rebut este mes de gener l´interés de, com a mínim, dos equips per Cenk Ozkacar provinents de clubs de la lliga turca. El jugador no és volia moure del València i de moment no planejava la seua eixida del club, però en els últimes hores tot ha canviat. 

El seleccionador turc, Vincenzo Montella, ha comunicat a tots els jugadors seleccionats en les últimes convocatòries que per a convocar-los per a l’Eurocopa d’este 2024, els futbolistes han de comptar amb minuts en els seus respectius clubs. Un assumpte que ha fet replantejar-se a Cenk la seua eixida del València i anar a la recerca de minuts per a disputar l’Eurocopa amb Turquia. A més de dos equips turcs, en ell també està interessat el Sassuolo, que ja ha pescat en Mestalla esta temporada fitxant a Racic i Samu Castillejo.

Parla l’agent de Cenk

SEG és l’empresa que representa a Cenk de manera oficial i el seu agent és Ugur Ertas. En declaracions al mitjà de comunicació 61saat, ha afirmat que “no ha rebut cap oferta del Trabzonspor i que el jugador té la intenció de quedar-se a l´extranger (no tornar a Turquia). Si existeix la possibilitat d’eixir, serà fora de Turquia. És possible que Cenk tampoc jugue com a lateral i pot jugar en defensa”

Lim no vol una cessió

Segons ha informat el diario As, Lim no contempla ni autoritza una cessió de Cenk en este mercat d’hivern i demana que el cas d’una eixida siga mitjançant un traspàs. Tampoc valora que l’eixida siga amb una cessió amb opció de compra. D’esta manera es complica molt més l’eixida del turc i per tant la possibilitat de reforçar l’equip.