ACTUALITAT  

Lim dona l’acceptació a la renovació de Garay

Per Blanquinegres · 03 Febrer, 2020

El central argentí, Ezequiel Garay, acaba contracte en juny d’aquest any i és per això que el jugador pot abandonar el club de Mestalla lliure. El central és una de les peces fonamentals en l’esquema d’Albert Celades i és per això que el tècnic ha lluitat molt per a aconseguir la seua renovació.

Una renovació que es va començar a donar per finiquitada, a falta de la firma, a principis d’anys. El nou contracte de l’argentí passaria per renovar un any al jugador amb opció d’una altra en funció d’objectius. Cal recordar que el central argentí ja té 33 anys.

La lesió i la incognita

En el dia d’ahir es confirmaven els pitjors presagis després de l’eixida de Garay del terreny de joc en el duel que va disputar dissabte el València CF davant el RC Celta.

El jugador Ezequiel Garay ha sigut intervingut en la vesprada d’este dilluns pel Dr Maestro d’un trencament en el lligament creuat anterior del seu genoll dret.

Amb aquesta lesió i que encara no estava el jugador renovat s’obria la incognita al voltant de què faria el València CF.

Lim accepta la renovació de Garay

Celades i Cesar Sánchez han cridat hui al jugador per a preguntar per l’operació i al mateix temps comunicarli al jugador que li han demanat a Meriton que es mostre ferm a la seua paraula i renoven al jugador i Lim ha donat l’acceptació segons ha informat Hector Gómez