+  ACTUALITAT  

Lim deixa València 4 dies després d’intenses reunions

Per Cristian Año · 05 Maig, 2016

S’aproxima el final de la temporada 15/16 i el mandarari del València, Peter Lim, ha aprofitat aquesta setmana per a avançar la seua feina respecte a la planificació de la següent temporada.

Des que va acabar el partit a Mestalla davant el Vila-real, on va poder presenciar en primera persona com el seu equip perdia per 0 gols a 2, Peter Lim s’ha reunit amb tots els estaments que componen el Club per parlar i començar a prendre decisions importants de cara al futur.

En finalitzar el partit, ja es va quedar a la llotja amb la presidenta Layhoon Chan i amb el director esportiu Suso GarcíaPitarch, on posteriorment s’uniren Kim Koh i Paco Ayestaran, qui marxaren de sopar per comentar la mala situació del Club i les idees de futur.

Aprofitant la visita, Peter Lim continuava les reunions l’endemà amb Layhoon i Suso en les oficines del VCF per decidir la continuïtat d’Ayestaran. A més a més, en va veure posteriorment amb l’expresident del FC Barcelona, Laporta, encara que aquest va afirmar que no tenia res a veure amb el València CF.

I com no podia ser menys, una vegada fet el viatge a Espanya, Peter Lim aprofitava també per a abandonar València 4 dies després de la seua arribada i marxar a Madrid a veure la semifinal de la Champions League des de la llotja del Bernabéu, amb la companyia del seu amic Jorge Mendes. Dedicaria el temps per analitzar els moviments de Pellegrini? Comença la planificació per a la temporada 16/17.