PRIMER EQUIP  

Lim confia plenament en el tàndem Rufete-Nuno

Per Blanquinegres · 05 Novembre, 2014

Amb l’aterratge de Lim en València, la parcel·la esportiva formada per Nuno i Rufete ha patit un colp de confiança en el seu treball, que els reafirma de cara al futur.

 

Amb la figura de Peter Lim ja present en el dia a dia del club blanquinegre, la part purament esportiva, ja ha sigut beneïda per el màxim accionista del Club. A banda de la bona marxa de l’equip, el tàndem format, durant este estiu, per Francisco Joaquin Pérez Rufete i Nuno Espírito Santo han guanyat molt de crèdit davant el magnat de Singapur. El nou organigrama esportiu ja esta dissenyat per a que la parella Rufete-Nuno, siga la responsable del disseny i posada al punt del València CF del futur.

Els informes de Meriton mentres Lim esperava a que arribara el seu moment, han sigut molt positius. La figura de Nuno, sempre ha estat resguardada amb Lim. La de Rufete, sempre ha tingut que treballar dia a dia, per finalment, fets com la netejà realitzada per el de Benejúzar, a este estiu, acabar sent molt ben valorada per tota la cúpula directiva de Meriton present a València.

És a dir, en molta seguretat, Rufete mantindrà el seu lloc de pes dins de la parcel·la esportiva i que millor que fer-ho amb el beneplàcit del màxim mandatari. A més a més, esta senyal, significa també que l’equip de Rufete, Joan Salvans i Roberto Fabian Ayala continuaran formant part del grup de captació del València CF.

Amb la secció esportiva greixada i fusionada, Lim ja ha donat ordres per ficar-se mans a l’obra i preparar-se de cara a la pròxima finestra de fitxatges, al proper gener, per tal de reforçar en la mesura de lo possible a l’equip de Nuno.