Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lim bloqueja qualsevol tipus d’entrada a curt termini

Per Blanquinegres · 02 Agost, 2023

El València C.F té marge i ara mateix es troba en disposició de poder tancar com a mínim dos operacions en menys de 24 hores si existira voluntat. Amb les eixides de Yunus i Cavani, i en les pròximes hores de Marcos André, el València tindria un marge en el Joc net Financer de prop de sis milions d’euros.

És per això que podria tancar les arribades d’Amallah i Sergi Canós sense cap tipus de problema. Les operacions es troben avançades i simplement és donar l’ “ok” definitiu d’Amallah i posar un poc de diners damunt de la taula per a fer-se amb els serveis de Canós.

L’operació de Rafa Mir també es podria fer, encara que el Sevilla no posa facilitats. No obstant això, malgrat la situació econòmica en la qual es troba el club, Lim no vol invertir pràcticament res en fitxatges.

Amallah i Canós podrien estar a València pagant una quota que, entre els dos, no arriba al mig milió d’euros més el salari. I eixa és la major prova que ara mateix no existeix pressa a 9 dies de l’estrena de la competició de lliga enfront del Sevilla.

Ara mateix no existeix velocitat ni agilitat real. Arribaran jugadors, sí. Però no s’ha vist rapidesa en una pretemporada en la qual havien més necessitats que mai.