Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lim aprova la carta de llibertat per a Kang In

Per Gerard Gálvez · 23 Agost, 2021

La situació de Kangin Lee al València és complicada. El jugador coreà no renovarà amb el València i el club vol donar-li eixida com siga. El València té pràcticament fet el fitxatge del brasiler Marcos André, però ha d’eixir el coreà per a poder inscriure al jugador del Valladolid, perquè ocupa plaça d’extracomunitari.

Hui ha tingut lloc una reunió entre el president del València, Anil Murthy i el màxim accionista, Peter Lim. En ella, Murthy ha posat al dia de tot el mercat de fitxatges del club i, entre les converses que han tingut, ha sigut present la situació de Kangin Lee en el club. Segons ha avançat Carlos Bosch, Lim ha autoritzat el club per a donar-li la carta de llibertat al futbolista.

Kangin aprofita la situació del València

El jugador no està content amb com ha actuat el club amb la seua situació, sabent que estan culpant al jugador del pobre mercat de fitxatges que estan fent. El club, segons ha avançat Deportes Cope, ha oferit al coreà la carta de llibertat, sempre que perdone l’any que li resta de contracte. El futbolista hauria rebutjat, ja que voldria cobrar la totalitat del seu contracte amb el club.

Opcions per a eixir

L’Sporting de Braga o el Mònaco són equips que han oferit un projecte al coreà. El conjunt portugués vol construir un equip al voltant del coreà, però el futbolista no veu clar anar-se al conjunt portugués. Per contra, el Mònaco és un equip més gran, però que no el veu per al primer equip i li ha oferit eixir cedit a un altre club, cosa que no agrada a Kang In. El jugador no ha acceptat cap de les ofertes que li han arribat.