Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lim a Salvo: “el Nou Mestalla és una merda”

Per Alex Alfaro · 13 Desembre, 2022

Des del passat 29 de juliol el Nou Mestalla està KO tècnic, encara que amb retrospectiva es troba en eixa mateixa situació des de febrer de 2009, moment en el qual es van paralitzar les obres.

L’últim gran moviment sobre este tema, va ser l’augment de la capacitat de l’estadi fins a una xifra aproximada de 67000. Pròxima als 70000, però sense arribar de manera exacta al mínim que marca el conveni signat entre l’Ajuntament i el València. I ara mateix, al costat d’altres aspectes com el Pavelló de Benicalap, és el que separa al València de poder començar a usar la maquinària en el dònut de ciment situat en les Corts Valencianes.

Però principalment el punt que més separa al València de poder reprendre les obres és l’acord per al conveni entre l’Ajuntament i el València. Totes dues parts estan d’acord que serà notablement complicat que estiga llest abans de les pròximes eleccions pel que retardaria enormement els plans que tenia el València en un inici. I així estem ara mateix, amb l’ajuntament que no té la voluntat (ni deu legalment) cedir en les seues exigències i el València esperant a que hi haja algun canvi.

En definitiva, els moviments d’una partida d’escacs que va tindre un xicotet descans per les vacances estivals per part de les autoritats i el mercat de fitxatges que va finalitzar a la fi de la setmana passada. No obstant això, la partida ja ha tornat a començar i té pinta que encara queden mesos de molts més maldecaps fins a tindre el definitiu “Jaque  mate”. En joc: un estadi digne per a, com a mínim, els pròxims cent anys.

El club té presses, però la realitat és que la possibilitat de començar les obres està damunt de la taula des que Peter Lim va arribar a València. I no sempre ha sigut un assumpte que li ha interessat. El canvi en el full de ruta va arribar després que La Liga arribara a un acord amb CVC amb el qual el València es beneficiaria mitjançant un crèdit participatiu de més de 120 milions d’euros dels quals destinaria 80 milions a la finalització de l’estadi.

En els anys anteriors no va haver-hi ni un sol moviment a pesar que Lay Hoon va assegurar en la Junta d’Accionistes de 2015 que en 5 mesos tindrien llest un nou projecte per a reprendre les obres i presentar les llicències. Pel que no és la primera vegada que en l’era Lim ens trobem en esta situació.

Però que a Lim no li ha fet especial il·lusió el tema de l’estadi és un secret a veus que ahir el periodista i accionista Héctor va destapar de manera completa en el seu torn de precs i preguntes. Segons va explicar, Amadeo Salvo li va contar que Peter Lim li havia dit que el “Nou Mestalla era una merda”. Tot això després que Lim visitara per primera vegada l’estructura del Nou Mestalla

Kiat Lim visita les obres

Layhoon Chan ha acudit al costat del conseller i director executiu Kim Koh, els consellers Kiat Lim i Khojama Kalimuddin, el director corporatiu i portaveu Javier Solís i el director d’operacions Christian Schneider a una visita tècnica a les instal·lacions del Nou Mestalla seguint la línia de treball per a reprendre les obres i finalitzar la seua construcció.

 

Els membres del Consell d’Administració han volgut conéixer de prop l’estat i les característiques de les instal·lacions d’un projecte rellevant per al Club, l’afició i la ciutat que el València CF vol fer realitat al més prompte possible.