Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  VCF MESTALLA  

L’Ibiza de Salvo presenta oferta per este jugador del Mestalla

Per Alejandro Fernandez · 28 Desembre, 2022

Joseda Menargues, jugador de 20 anys del Mestalla, està prop de marxar en aquest mercat hivernal cap a terres balears, a la UD Ibiza, club presidit per Amadeo Salvo, segons la informació de Carlos Bosch. El jugador vol fer el salt i jugar en un equip de la segona divisió espanyola, i comptar així, amb minuts en una lliga que està dos divisions per damunt de la 2A RFEF. Joseda té contracte fins a juny de 2023, encara li queda el que resta de temporada amb el club valencianista.

El futbolista murcià ha disputat 15 partits en l’actual campanya amb el València Mestalla de Miguel Ángel Angulo, i estaria disposat a canviar d’aires i buscar un nou lloc amb altres objectius. El jugador va poder eixir del club valencianista en el mercat d’estiu de 2021, ja que va tindre dues ofertes, del CD Castelló i del UCAM.

El jugador, encara en propietat del València, és internacional en les categories inferiors de la Selecció Espanyola, i va disputar el Mundial del Brasil Sub-17 en 2019 amb el conjunt de David Gordo, en el que va tindre com a companys a Ilaix Moriba, Jordi Escobar, Yeremi Pino i Pedri.Hola