ACTUALITAT  

Libertad VCF valora una nova manifestació

Per Manel Rumbau · 16 Octubre, 2023

El conveni del Nou Mestalla continua donant que parlar. Durant el matí de hui, res més lluny de la realitat, representants del col·lectiu Libertad VCF han mantés una reunió amb el regidor de Grans Projectes de l’Ajuntament de València, José Marí Olano.

Cal destacar que, abans de la mateixa, Libertad ha emés un comunicat per explicar les seues intencions i reclams a Olano. “Proposem al regidor Jose Marí Olano, en representació de l’Ajuntament de València una fórmula garantista per a aconseguir la supervivència del València C.F. Tendisquen-li la mà al senyor Peter Lim, concedisquen-li el conveni. Permeten-li fer un nou negoci a la nostra ciutat. Però posen una condició indestructible per a eixe conveni. Exigisquen en eixa concessió de beneficis urbanístics com a contrapartida el compromís per escrit de Meriton Hòlding de l’eixida total de l’accionariat del València C.F. en un pla de venda del seu paquet accionarial estructurat en diferents fases en un període de temps pactat en el qual les seues accions eixiran per paquets a la venda al valor nominal comptable de cada títol”.

D’aquesta forma, una vegada finalitzada la trobada, el president del col·lectiu valencianista, José Antonio Pérez, ha concedit una entrevista al programa “Sin Ataduras” de Pedro Morata per tal de valorar la reunió en tots els seus aspectes. Amb açò pel mig, un dels punts més calents que s’han tocat a la conversa ha sigut la possibilitat de tornar a eixir al carrer per tal de mostrar el descontent general del valencianisme davant aquesta situació. En aquest cas, per tal de frenar el conveni i demanar, una vegada més, la venda del paquet accionarial de Lim.

El col·lectiu valora una nova manifestació

En paraules del seu president, Libertad VCF “no descarta en absolut la possibilitat. Està veguent-se, cada vegada més, que necessitem que se’ns escolte i s’entenga a l’afició del València i a la societat valenciana. Si açò últim passa per fer accions al carrer o deixar Mestalla buit de nou, doncs haurem de recórrer a aquest camí”.

A més, el seu dirigent ha volgut destacar que “el valencianisme mai ha fallat en situacions d’aquest estil. Quan se li ha cridat, sempre ha estat ahí. Per a eixir al carrer, per a fer manifestacions o per a buidar Mestalla, però tampoc hem de demanar-li esforços extra a l’afició. Hem d’estar orgullosos de com es mobilitza el valencianisme”.