ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Libertad VCF prepara una nova manifestació

Per Alex Alfaro · 12 Febrer, 2023

L’afició del València va tornar a donar una lliçó d’amor i lluita pel seu club. 1:19 hores de valencianisme i història del club més volgut del món. La resposta a la convocatòria per a protestar contra Peter Lim va ser massiva, aclaparadora. El poble de Mestalla ha dit basta, vol al magnat singapurense fora de l’entitat i així li ho va fer saber amb càntics i pancartes de tot tipus des d’abans de les huit de la vesprada i fins al minut 19 del partit.

La concentració, ha portat a part de l’afició a no entrar a Mestalla fins al minut 19 -quan es reivindica la fundació del club, l’any 1919-, no sols ha buscat canviar el rumb esportiu del club, sinó que es faça un gir de 180 graus a la deriva institucional, econòmica i social en què el València està instaurat des de fa quasi una dècada, amb l’única solució per a Libertad VCF, l’organització convocant, que Lim venga les seues accions.

Es prepara una nova manifestació

Però l’afició del València sap que això no és suficient i que deu ser un moviment de protesta de manera sistemàtica i continuada. És per això, que fonts de Libertad VCF asseguren a aquest periòdic que s’està preparant una nova manifestació per a la trobada entre el València i la Reial Societat del pròxim 25 de febrer a les 21.00. No es descarta que la manifestació siga molt similar a la viscuda en el dia d’ahir, però es busca realitzar moviments que engantxen al valencianisme i sobretot on s’aconseguisca una imatge potent que aconseguisca fer arribar el missatge de manera clara al màxim accionista.