ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Libertad VCF prepara una manifestació “històrica”

Per Alex Alfaro · 16 Agost, 2023

Libertad VCF (LVCF) no descansa per vacances. Els membres de la plataforma continuen treballant este estiu amb l’objectiu de fiscalitzar la gestió de Peter Lim.

“Estem preparant alguna cosa, totalment”, va reconéixer José Benítez en 90 Minuts de 99.9 Plaza Radio. “Es diu que les manifestacions no aporten res, però no és cert; hi ha un cert corrent per a desacreditar o deslegitimar eixe tipus de pressió que sí que ha ajudat. Sense anar més lluny, deixar Mestalla buit en el partit contra el Celta va aconseguir que es tirara a Anil Murthy, dit per Meriton, no m’ho estic inventant. I altres protestes han servit per a pressionar als polítics i que ens ajuden al fet que aquesta figura del conseller independent existisca, siga democràtica i tinga garanties”, va agregar l’advocat valencià, responsable de l’Àrea de democratització de Libertad VCF.

En què consistirà la mobilització? “De moment tot forma part d’un esbós. Hi ha debat dins de l’associació i han aparegut diferents postures que valoren realitzar una manifestació a l’ús per la ciutat, o realitzar una protesta en dia de partit per a buidar Mestalla de nou. Les doss vies tenen pros i contres, i proposar les dos podria fer-los perdre força de convicció i dividirien a l’afició”