La millor informació del ValènciaCF en valencià

Libertad VCF demana accedir amb nou accions a la Junta General d’Accionistes
,

Libertad VCF demana accedir amb nou accions a la Junta General d’Accionistes

COMPARTIR
En el dia de hui a les nou i mitja del matí, s’ha produït l’audiència prèvia als jutjats de València sobre la Junta General d’Accionistes que es celebrarà el pròxim setze de desembre. En este dia, i segons ha informat Onda Deportiva València, l’associació Libertad VCF ha demanat a la justícia que a la junta es puga accedir amb nou accions.

Es podria ajornar la junta d’accionistes

L’associació ha presentat una cautelar per a defensar al xicotet accionista del València CF. Meriton Holdings va aprovar el canvi de l’article onze. Amb esta situació, l’empresa que té la majoria accionarial del València CF canviava el número d’accions necessàries per a poder accedir a la Junta d’Accionistes.

Abans, el número d’accions per a entrar era de nou i des del canvi de Meriton s’ha passat a 3.598 accions. S’espera que la decisió del jutge arribe en els pròxims dies, concretament en un termini de tres a quatre. Per este motiu, des de Libertad VCF esperen que si la resolució del jutge és positiva es puga ajornar la Junta General d’Accionistes, ja que no hi hauria temps físic per a poder organitzar els tràmits i assistir.

Pressió als jutjats i manifestació el pròxim dissabte

Continuen les pressions a Peter Lim per part de diferents grups. En esta ocasió, Libertad VCF està lluitant contra la gestió de l’empresari singapurés des dels jutjats. No obstant això, cal recordar que el pròxim dissabte onze de desembre, el valencianisme es manifestarà als carrers contra Peter Lim i demanarà la seua marxa. S’esperen unes setmanes importants per al futur del València CF. Mentrestant, la pressió del valencianisme i dels diferents grups contra Meriton Holdings continua augmentant.