ACTUALITAT  

Libertad VCF convoca una nova manifestació prèvia al partit d’esta nit

Per Alejandro Fernandez · 03 Abril, 2023

L’associació Libertad VCF ha anunciat una nova manifestació en el dia de hui per al partit contra el Rayo Vallecano d’esta nit a Mestalla. Després dels partits de seleccions, els valencianistes es tornaran a juntar en la prèvia d’un nou partit per a protestar contra la propietat del club i la seua gestió.

La manifestació començarà a les 20:00h, una hora abans del partit, i es prolongarà fins a l’arribada dels autobusos a l’estadi i fins que els aficionats valencianistes entren a Mestalla. Hui està previst que els autobusos entren per l’Avinguda de Suècia “si es donen les circumstàncies normals”.

L’associació cita a tots els valencianistes a la manifestació i que porten un xiulet per a xiular i fer soroll en les protestes. Després de les manifestacions de l’11 de febrer, 25 de febrer i 11 de març, la de hui vol fer recordar a la més sonora i amb més presència d’aficionats. En acabar el partit, Libertad VCF insta a protestar amb una panyolada en el camp i acudir a l’Avinguda de Suècia a continuar la protesta al final del partit.