ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Libertad convoca una manifestació oficial l’11 de febrer

Per Alex Alfaro · 02 Febrer, 2023

Libertad VCF ha fet oficial una manifestació per a dissabte que ve dia 11 de febrer coincidint amb el partit entre el València i l’Athletic Club de Bilbao. La reunió tindrà lloc a partir de les 20.00 en l’Avinguda Suècia i tindrà lloc fins al minut 19.

Comunicat oficial

Esta nit, després de la reunió de socis de Libertad VCF s’han acordat les primeres protestes que es promouran el dia 11 de febrer durant el partit que ens enfronte a l’Athletic de Bilbao.

1- Es convoca a tota l’afició i societat valenciana que lamente l’espoli que està patint el nostre València CF a les 20.00 hores en l’Avinguda Suècia per a exercir el nostre legítim dret de lluitar pel nostre club en una concentració multitudinària.

2- La protesta en l’Avinguda Suècia es prolongarà fins al minut 19 que sonarà fora de l’estadi per a demostrar a Peter Lim que el València CF és un sentiment que portem en el cor els valencianistes i no el negoci que ell fa amb el nostre escut.

3- Després del minut 19, els aficionats que ho desitgen accedirem a l’estadi ordenadament cap a les nostres butaques dins de Mestalla per a animar a l’equip al fet que aconseguisca els tres punts vitals amb el cartell de #LimGoHome, que prèviament haurem entregat enlaire

4- Després de finalitzar el partit sonarem de nou eixordadors en les graderies durant cinc minuts amb els cartells enlaire.

Esta serà la primera acció de protesta per a fer-li entendre a Peter Lim i Lay Hoon de forma inequivoca que no volem que persistisquen en el seu espoli. Que no volem “que continuen intentant-ho” com deia LayHoon en l’esperpèntica roda de premsa d’este matí. El que volem és que Peter Lim faça públic un quadern de venda les condicions per a vendre de les seues accions.

Esta acció també serà la primera per a aconseguir un objectiu que cap valencià introduïsca la seua papereta en les urnes en les pròximes eleccions sense saber quines són les mesures que cada partit polític estarà disposat a exercir per a aconseguir democratitzar el nostre València CF